کد تبلیغات



  • افراد آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 85
  • بازدید دیروز : 0
  • هفته گذشته : 147
  • ماه گذشته : 784
  • سال گذشته : 1730
  • کل بازدید : 24055
  • کل مطالب : 5483
  • نظرات : 2
iconدسته :

تحقیق در مورد کاربرد انواع ترکيبات اروماتيک در صنايع غذايي 9 ص

محصول * تحقیق در مورد کاربرد انواع ترکيبات اروماتيک در صنايع غذايي 9 ص* را از سایت ما دریافت نمایید.برای دانلود این فایل روی دکمه آبی رنگ *دریافت فایل* کلیک نمائید تا به صفحه خرید فایل منتقل شوید و فایل را خریداری کنید.


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 9 صفحه  قسمتی از متن .doc :    بسم الله الرحمن الرحيم کاربرد انواع ترکيبات اروماتيک در صنايع غذايي ترکيبات آروماتيک يک سري ترکيباتي هستند که در صنايع غذايي بسيار حائز اهميت هستند و معمولأ در حين انجام واکنشهاي شيميايي و بيو شيميايي مواد غذايي بوجود مي آيند و همچنين در مواد غذايي مختلف بحالت طبيعي وجود دارند. همانطور که از نام ترکيبات آروماتيک مي توان استنباط نمود اينست که ترکيبات مولد عطر و بو (آروما)در مواد غذايي هستند. و يعضأ عامل رنگ نيز هستند. به انواع مهم ترکيبات آروماتيک در مواد غذايي مي پردازيم. 1-کارامل کارامل طي واکنش زير(caramelization) بوجود مي آيد: مرحله اول در دماي c800 ساکارز با از دست دادن يک مولکول آب و 5/4 % کاهش وزن تبديل به ماده اي بنام ايزوساکارازان مي شود. مرحله دوم: با 55 دقيقه حرارت دادن ساکارز با از دست دادن 2 مولکول آب و 9 % کاهش وزن تبديل به ماده اي به نام کارملان مي شود. مرحله سوم با 55 دقيقه حرارت دادن ساکارز و با ...


    • امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
    • تعداد بازدید : 88

    icon ارسال توسط mostafa | تاريخ : پنجشنبه 19 شهريور 1396 | icon
    آخرین مطالب